ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙ

Το δυναμικό της ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για την ΕΠΙ, την πρώτη και μοναδική πανελλήνια διαπανεπιστημιακή φοιτητική εφημερίδα.

 

Η ΕΠΙ είναι μια πραγματικά ανεξάρτητη – χωρίς κομματική ή άλλου είδους εξάρτηση – εφημερίδα. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έντυπο, στο βαθμό που καλύπτει το κενό πληροφόρησης των φοιτητών όσον αφορά τα νέα δεδομένα στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως ευρωπαϊκά προγράμματα, υποτροφίες, μεταπτυχιακά, σύνδεση Πανεπιστημίου με επιχειρήσεις, διαπανεπιστημιακή συνεργασία και έρευνα κ.ά.. Αυτή η «ανάγκη» αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη σύστασης, οργάνωσης και έκδοσης της εν λόγο εφημερίδας, η οποία απευθύνεται στο φοιτητικό κόσμο, ενώ ταυτόχρονα οργανώνει την τεράστια δυναμική αγορά που αυτοί συνιστούν.


Η ΕΠΙ είναι μηνιαία εφημερίδα, με μερική τετραχρωμία και σε σχήμα ταμπλόιντ. Η διακίνησή της διενεργείται από δίκτυο ομάδων φοιτητών μέσα στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και από φοιτητικά στέκια. Είναι το πρώτο έντυπο Πανελλαδικό με 400 σημεία διανομής. Εκδίδεται σε 35.000 αντίτυπα. Ο αριθμός των συνδρομητών υπερβαίνει τους 10.300, τα υπόλοιπα δε, διανέμονται δωρεάν κατά περίπτωση. Επίσης τονίζουμε την υψηλή αναγνωσιμότητα κάθε φύλλου, μιας και πρόκειται για έντυπο που διαβάζεται σε χώρους όπως αμφιθέατρα, κυλικεία και στέκια.

 

Η ΕΠΙ κυκλοφορεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τον Πειραιά, τα Ιωάννινα, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, το Βόλο, την Ξάνθη, την Κομοτηνή, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, τις Σέρρες, τη Ρόδο, την Μύκονο, την Κέρκυρα, και την Ζάκυνθο. Από τον Σεπτέμβριο του 1994 κυκλοφορεί επιπλέον στις ακόλουθες ευρωπαϊκές χώρες, όπου το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο: Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Ρώμη, Βρυξέλες, Βουδαπέστη, Σόφια (η κυκλοφορία ανέρχεται στα 1.000 φύλλα), Μπρατισλάβα, Μπολώνια, Μάντσεστερ, Γλασκόβη, Έσσεξ, Πλέβεν και Κίελο, καθώς και στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε το υψηλό κοινωνικό, πνευματικό και οικονομικό επίπεδο των αναγνωστών της ΕΠΙ, οι οποίοι αποτελούν την ελίτ της ελληνικής νεολαίας, την μελλοντική ελίτ της ελληνικής κοινωνίας.

 

Ευελπιστούμε σε μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

Φιλικά ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

 


 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙ (Εν συντομία)

 

Τι είναι: είναι η μοναδική πανελλήνια δια-πανεπιστημιακή εφημερίδα, ένα ελεύθερο βήμα για όλους τους φοιτητές και τους καθηγητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ασχολείται με την Παιδεία, τις τέχνες, τα γράμματα, τη μουσική…

 

Τι θέλει: να ενημερώσει, να ανατρέψει, να τραγουδήσει, να συζητήσει, να πάρει πτυχίο, να σαρκάσει, ν’ απογειωθεί, ν’ απελευθερώσει, να δικτυώσει, ν’ αλλάξει το μουντό τοπίο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης;

 

Τι έχει πετύχει : συνεργασία με όλα τα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης -να αποκτήσουν οι φοιτητές τη δική τους φωνή- να ενώσει την Ελλάδα με τα πανεπιστήμια του εξωτερικού- να μπορούν οι διαφημιζόμενοι (μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα) να επικοινωνούν με την ελίτ της ελληνικής νεολαίας.